Terugblik Immunowell bijeenkomst 17 april

Met meer dan 40 bezoekers, bestaande uit immunologen, ervaringsdeskundigen (patiënten) en mensen uit holistische benaderingen werd op 17 april de vraag onderzocht: “Wat is een gezond immuunsysteem? En hoe stel je dat vast?” Het bleek dat deze vraag ingediend zal moeten worden bij de Nationale Onderzoeksagenda, want hij is nog niet te beantwoorden. 

Toch hebben we op een rij gezet in welke richtingen het antwoord gezocht kan worden, en ook het begrip “gezondheid” uit meerdere invalshoeken benaderd en vertaald naar het immuunsysteem. Binnenkort komt op deze website de uitwerking hiervan op een rij. Voor een uitgebreid verslag van de bijeenkomst kun je naar de blog van een van de deelnemers, Wim van Dijk.

Download en bekijk ook de animatieslideshow van het immuunsysteem in actie (Powerpoint vanaf 2011, 77 MB), waarvan je hieronder alvast de twee belangrijkste slides kunt zien.
NB De slideshow en de losse slides hieronder zijn bedoeld voor persoonlijk gebruik. Gebruik in onderwijs of commercieel gebruik in overleg met Immunowell. Neem hiervoor contact met ons op.

Immuunsysteem in actie

Immuunsysteem in actie

Mogelijke criteria gezond immuunsystem

Mogelijke criteria gezond immuunsystem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *