Succesvolle eerste workshop

“Wat is een gezond immuunsysteem?” was de titel van een workshop met 10 immunologen en 10 mensen uit andere invalshoeken met als doel een communiceerbaar verhaal te maken over het immuunsysteem.

De workshop vond plaats op 15 januari jl. en was een voorbereiding op de eerste grote bijeenkomst op 17 april, waar een veel grotere groep mensen zal worden uitgenodigd uit nog meer verschillende invalshoeken. In de workshop is gekeken naar criteria om vast te stellen of een immuunsysteem gezond is en hebben de deelnemers input geleverd voor wat een korte animatiefilm over het gezonde immuunsysteem moet worden.

Een communiceerbaar verhaal is nodig om aan de maatschappij duidelijk te kunnen maken hoe groot het belang van een gezond immuunsysteem is en wat het eigenlijk allemaal doet. Verder is het noodzakelijk om in het verdere Immunowell traject een gezamenlijk beeld te creëren, zodat mensen vanuit verschillende invalshoeken een gemeenschappelijke taal kunnen spreken over dit onderwerp.

In de bijeenkomst op 17 april zal het onderwerp “Wat is een gezond immuunsysteem” en hoe je hier invloed op uitoefent veel uitgebreider aan bod komen, in een multi-workshop setting gedurende een hele dag. Heb je interesse lees dan onze oproep en meld je desgewenst aan.

Comments are closed