Stichting Immunowell

Stichting Immunowell is opgericht om een antwoord te vinden op de vraag “hoe maak en houd je je immuunsysteem gezond?”

Visie

Naar een wereld vol gezonde mensen met een fit immuun systeem

Stel je een wereld voor waar  mensen hun gezondheid en welzijn kunnen verhogen via de fitheid van hun immuunsysteem, doordat zij weten wat hierop van invloed is. De beschikbare kennis over immuun fitheid (immune fitness) is wetenschappelijk onderbouwd en tegelijkertijd experience based. Deze kennis is goed bekend bij artsen en andere zorgverleners en zij gebruiken dit bij hun behandelingen en advies.

In deze wereld zijn een aantal mogelijkheden beschikbaar voor de preventie en behandeling van Chronic Immune Disorders zoals Reuma, Allergie, Diabetes, MS, Alzheimer, kanker en zeldzame ziekten. Ook is er inzicht in de oorzaken en verbetering van ‘vage’ klachten zoals chronische vermoeidheid en pijn.

Missie

Stichting Immunowell ontwikkelt wetenschappelijke kennis en methodes voor de verbetering van immune fitness. Wij organiseren innovatief multidisciplinair wetenschappelijk onderzoek, gekoppeld aan onderzoek gebaseerd op ervaringen van een grote groep patiënten met een Chronic Immune Disorder. In dit onderzoek hanteren we een brede blik op gezondheid, inclusief sociale and psychologische aspecten die van invloed kunnen zijn op immune fitness.

Immunowell Scientific Initiative for Immune Fitness

Onze missie wordt gerealiseerd door de Immunowell Community via ons initiatief, het “Immunowell Scientific Initiative for Immune Fitness“. Dit initiatief bevat ook onze doelen voor de komende jaren.

Comments are closed